T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Mesleki Eğitim Merkezi

Manavgat Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon
0 242 7461424
Belgegeçer
0 242 7465162
WEB
https://manavgatmeslekiegitim.meb.k12.tr
Adres
Aşağı Pazarcı Mah.1067 Sok.Sanayi Girişi No1 Manavgat/ANTALYA
Vizyon
VİZYONUMUZ Milli ve manevi değerlerimize bağlı,aydın fikirli, öz güveni tam, sorumluluk duygusu gelişmiş, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirip alanında model alınan eğitim kurumu olmak. KALİTE POLİTİKAMIZ Merkezimizle bağlantılı tüm sektörlerin beklentilerini anlamak, ihtiyaçlarına uygun eğitim vererek mükemmele ulaşmak için; Çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri takip eden, mesleğinde kullanan, yeteneklerini “iyi insan- iyi vatandaş- iyi meslek adamı” olma yolunda kullanan, kalite ve ahilik kültürünü benimsemiş,güvenilir, kalfa ve ustalar yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Merkez, esnaf ve toplum işbirliğini sağlamada öncü, eğitim, öğretim ve teknik kapasitesi ile bölgemizde tercih edilen, mezun olan öğrenci ve kursiyerlerin kendi işini kurmasını ya da iş bulmasını sağlamak.
Başarılar
KALİTE POLİTİKAMIZ Merkezimizle bağlantılı tüm sektörlerin beklentilerini anlamak, ihtiyaçlarına uygun eğitim vererek mükemmele ulaşmak için; Çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri takip eden, mesleğinde kullanan, yeteneklerini “iyi insan- iyi vatandaş- iyi meslek adamı” olma yolunda kullanan, kalite ve ahilik kültürünü benimsemiş,güvenilir, kalfa ve ustalar yetiştirmektir.
Öğretmen :43
Öğrenci :1040
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :432
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tamgün-Tamyıl
Saatler
08:00 - 18:40 PAZARTESİ-SALI 08:00 - 17:00 ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır